Stampin' Up!® party

Bij een party, gaan we werken met de exclusieve materialen van Stampin' Up! Je gaat samen met je gasten de mooiste creaties maken, waarbij ik jullie ga helpen. En dat is nog niet alles. Terwijl je gasten aan het uitvinden zijn hoe te gek Stampin' Up! wel niet is, kun jij als gastvrouw allerlei gratis producten verdienen. Hoe groter het bedrag is waarvoor jullie gezamenlijk na de party voor bestellen, hoe meer gratis- en exclusieve producten voor de gastvrouw! Hieronder vind je een schema met daarin wat voor leuks de gastvrouw kan verdienen:



Als gastvrouw kun je aangeven met welke producten jij graag wilt werken op de party. Aan de hand van die producten maak ik voorbeelden!

Wil je een party gaan geven, met mij? Gaaf! In 3 stappen regel je een party:
1. Zoek gezellige en creatieve mensen uit voor je party.
2. Stuur mij een mailtje dat je een party wil gaan organiseren. Mailen kan naar ingrid.scrapfrutsels@gmail.com
3. Zorg voor wat te drinken en te snoepen, en we gaan een super gezellige avond hebben!

Om een party bij te wonen hoef je echt geen ervaren iemand te zijn, ook beginners maken de leukste kaartjes op een party!

Kosten: Een vergoeding voor het gebruikte materiaal. Het bedrag p.p is afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Heb je vragen ? Stel ze gerust, je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Hartelijke groet, Ingrid.