Nieuwe artikelen - voorjaarscatalogus #4

*Stampin'Up! bestellen 9 januari*

Vandaag dag vier van de artikelen uit de nieuwe catalogus. 
Deze keer staat er papier uit de voorjaarscatalogus centraal maar ook een set uit de SAB folder, dus gratis te krijgen bij een bestelling van €120.00


Het papier van SU is dubbelzijdig bedrukt, het Tutti Frutti papier is aan een kant bedrukt met fruit, en aan de andere kant met een ander motief. De achterkant van dit blokje heb ik hier voor beide kaartjes gebruikt, het geeft een heel mooie uitstraling. 


De tekst heb ik gekleurd met Stampin Write markers. Zo kun je dan het effect creëren dat verschillende kleuren in elkaar overlopen. 
Wist je dat als je op de onderstaande afbeeldingen van de produkten klikt, je in de webshop komt, en meteen kunt gaan winkelen. Ik verzorg ook graag je bestelling. 

Morgen ben ik er weer met een nieuwe challenge van Knutsels en Kadootjes, en daarom ga ik maandag door met deze serie...
Fijn weekend alvast.... 

Product List

Reacties

  1. wat een leuke kaartjes zijn het geworden ! mooi gedaan
    fijn weekend,
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi papier, gave teksten en dus twee toffe kaartjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi papier en mooi hoe de kleuren van de tekst in elkaar overlopen. Moet heel wat nieuwe spulletjes bewonderen want het bloggen stond op een laag pitje.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooi papier! Ik heb nog wat liggen en daar ga ik eerst eens even mee aan de slag! Je bent er wel goed in om zulke mooie kaarten te maken, dat ik meten ga bedenken of ik het zal bestellen! Maar ik begin dit jaar even heel rustig!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaarten Ingrid! Ook de kaart voor de challenge is weer super!
    xxx Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.